MİRAY İLE B1A4 GÜNLÜĞÜNE HOŞGELDİNİZ. BİZİ DESTEKLEYİN BANALAR :D

Wellcome to B1A4's Logbook With Miray

Thursday, December 5, 2013

Sandeul, "Reply 1994" Dizisi İçin Seçmelere Katıldığını Fakat Başaramadığını Açıkladı! /// 4 Aralık 2013




     B1A4'ün ana vokali Sandeul tvN dizisi "Reply 1994" için seçmelere katıldığını açıkladı.

     4 Aralık'ta, MBC'nin "Radio Star" adlı programında Choi Min Soo, SISTAR üyesi Hyorin ve Slipper ile birlikte Sandeul'de programa konuk olarak katıldı.

     Konuklar içerisinde Choi Min Soo ve Hyorin güçlü bir karaktere sahip kişiler olarak kabul edilirken, Sandeul ve Slipper halk tarafından daha az tanınan kişiler olarak kabul edildi.

     Sandeul normal konuşma sırasında hafif aksanlı konuştuğu için sunucu ona memleketini sordu ve Sandeul Dadaepo, Busan'dan olduğunu söyledi. Daha sonra sunucu şu an da "Reply 1994" dizisinde oynayan B1A4 üyesi Baro'dan bahsetti ve Sandeul'e seçmelere katılıp katılmadığını sordu. Sandeul, "Seçmelere katıldım fakat Kyungsang-do aksanına sahip karakterler çoktan seçilmişti." diyerek soruyu cevapladı. Ve ekledi, "Ama ben Choongchung-do aksanını kullanmada da gayet iyiyim" dedi ve konuşmasına Choongchung-do aksanı ile devam etti.

     Sonunda ise şuan da Baro'ya ait olan Choongchung-do rolü için onu seçmediklerini söyleyerek bitirdi.




                                                                                           Kaynak: soompi

No comments:

Post a Comment

Hoş geldin Banam :) Yorum bırakırsan bizide sevindirmiş olursun. Ama yorumlarda 'aşkım, hayatımın anlamı, oppaamm ' tarzı kelimeler veya bu manaya çıkacak sulu cümleler kurmayınız :D Tekrar teşekkürler