MİRAY İLE B1A4 GÜNLÜĞÜNE HOŞGELDİNİZ. BİZİ DESTEKLEYİN BANALAR :D

Wellcome to B1A4's Logbook With Miray

Tuesday, January 15, 2013

Sandeul 'Strong Heart'ta Büyükbabasını Düşününce Göz Yaşlarına Boğuldu! /// 16 Ocak 2013





Sandeul 'Strong Heart'ta büyükbabasını düşününce göz yaşlarına boğuldu

Programda, Kim Jung Hwa kanserden ölen annesinden bahsetti. Onun hikayesini dinlerken Sandeul ağlamaya başladı ve sunucu ne olduğunu sordu. Sandeul bir süre kendisini toparlamaya çalıştıktan sonra anlatırken zor zamanlar yaşadı. "Anne tarafından büyükbabam kanser, ama ameliyat bile olamıyor" diyerek kanserin tedavi edilemediğini açıkladı.

"Ama büyükbabam kanser olduğunu bilmiyor bile. Ameliyat olamıyor, ve o kadar neşeli bir insan ki ona söylememenin daha iyi olduğunu düşündük, bu yüzden söylemedik. Ailedeki herkes bir şey bilmiyormuş gibi davranıyor." diyerek devam etti.

Anlatmayı bitirdikten sonra bile ağlamaya devam etti. Sunucu Shin Dong Yup başka bir konu hakkında şaka yaparak onun daha iyi hissetmesini sağlamaya çalıştı, ama yine de Sandeul göz yaşlarını tutamadı ve aktör Park Shin Yang programa devam etmeden önce bir ara vermeyi önerdi.







Kaynak: allkpop
Çeviri: 

1 comment:

  1. Ayy kıyamam ben yaa:( :( Çok kötü oldum bak şimdi
    :(

    ReplyDelete

Hoş geldin Banam :) Yorum bırakırsan bizide sevindirmiş olursun. Ama yorumlarda 'aşkım, hayatımın anlamı, oppaamm ' tarzı kelimeler veya bu manaya çıkacak sulu cümleler kurmayınız :D Tekrar teşekkürler