MİRAY İLE B1A4 GÜNLÜĞÜNE HOŞGELDİNİZ. BİZİ DESTEKLEYİN BANALAR :D

Wellcome to B1A4's Logbook With Miray

Monday, October 15, 2012

B1A4 'Ölümsüz Şarkı 2' deki İlk Sahnelerinde "Tek Bilet" Performansını Sergiledi /// 15 Ekim 2012




B1A4, Song Dae Kwan özeli 'Ölümsüz Şarkı 2'de kendi coverları 'Tek Bilet'i söyledi. 13 Ekim'deki bölümde B1A4, 'Ölümsüz Şarkı'da 6.sırada sahne aldı. Sahnedeyken, "Bugün bizim ilk sahne alışımız. Şuan burada duruyoruz ve biz sadece tek bir biletle Seul'e, seçmelere nasıl geldiğimizi hatırladık.Bunun için bundan zevk alanlar, kalkın ve dans etmeye başlayın." dediler.

B1A4'ün 'Tek Bilet' gösterisi sakin bir şekilde başlamış olmasına rağmen, rap ve dans ile birlikte gösteri bir anda eğlenceli hale geldi.
Song Dae Kwan, "Şarkının yanı sıra dans da vardı. Şarkıyı yeni bir şarkı haline getirdiniz. Eleştirilecek hiçbir şey yok. Ben gerçekten çok mutluyum." dedi.

Ancak seyirciler Jung Dong Hwa'nın performansını seçti ve B1A4 birinci olamadı. Sonuç olarak, 1.liği kazanmak onlar için tatlı bir üzüntüye dönüştü.

B1A4'ün performansını izlemek isteyenler 




Kaynak: allkpop
Çeviri:

No comments:

Post a Comment

Hoş geldin Banam :) Yorum bırakırsan bizide sevindirmiş olursun. Ama yorumlarda 'aşkım, hayatımın anlamı, oppaamm ' tarzı kelimeler veya bu manaya çıkacak sulu cümleler kurmayınız :D Tekrar teşekkürler