MİRAY İLE B1A4 GÜNLÜĞÜNE HOŞGELDİNİZ. BİZİ DESTEKLEYİN BANALAR :D

Wellcome to B1A4's Logbook With Miray

Saturday, October 6, 2012

Sandeul Tamamlanan Müzikali Hakkında Konuştu





B1A4 üyesi Sandeul, 'The Brothers Were Brave' adlı müzikali tamamladıktan sonraki düşüncelerini açıkladı.
Sandeul'ün ilk müzikal deneyimi 'The Brothers Were Brave' 26 Haziran'da başlamıştı. Sandeul'ün iki kardeşten küçüğünün canlandırdığı müzikal 1 Ekim'de son olarak sahne aldı.

27'sinde müzikaldeki görevini tamamlayan Sandeul, aynı gün " Memnun değilim ama bu ilk müzikalim olduğu için pişman da değilim, ve burada abilerle ve ablalarla birlikte olmayı sevdim bu yüzden bitmesi kötü oldu." diye açıklamada bulundu.
"20'sindeki performansımda daha çok olgunlaştığımı ve büyüdüğümü hissettim. Umarım müzikalde öğrendiğim şeyleri B1A4 ile sahne alırken de uygulayabilirim."

Gelecek Chuseok planı sorulduğunda Sandeul, " Uluslararası bir performans olacağı için sanırım Malezya'da olacağım. Lütfen B1A4'ün dönüşünü bekleyin." dedi.
'The Brothers Were Brave' müzikali sırasında ilk müzikal deneyimini yaşayan Sandeul'e bir de Jubong karakterini kendi tarzında canlandırdığı için 'DeulJubong' lakabı verildi.Sandeul gelecekte sadece B1A4'te değil müzikallerde de yer alarak müzikal-idol olarak yeniden doğacak.

Çeviri; 

No comments:

Post a Comment

Hoş geldin Banam :) Yorum bırakırsan bizide sevindirmiş olursun. Ama yorumlarda 'aşkım, hayatımın anlamı, oppaamm ' tarzı kelimeler veya bu manaya çıkacak sulu cümleler kurmayınız :D Tekrar teşekkürler