MİRAY İLE B1A4 GÜNLÜĞÜNE HOŞGELDİNİZ. BİZİ DESTEKLEYİN BANALAR :D

Wellcome to B1A4's Logbook With Miray

Thursday, January 23, 2014

B1A4, Batılı Müzisyenlere Dönüştü! /// 16 Ocak 2014



B1A4, Bob Marley, PRince, David Bowie Ve Daha Fazlasına Dönüşüyor

Son albümlerini çıkardıktan sonra B1A4, geçici olarak batılı müzisyenlere dönüştü.

Allure Korea adlı derginin Şubat sayısında; Baro Jay Kay'a, Jİnyoung Prince'e, Gongchan David Bowie'ye CNU Bob Marley'e dönüşürken Sandeul John lennon'a dönüştü.



Çekim dışında B1A4 ile yapılan röportajda Baro, tvN'in hit draması Reply 1994'ten çıkardığı dersleri paylaştı "Bing Geurae'nin kişiliği benimkinin tam tersi olduğu için, başta çok zor oldu. Dizinin yarısına doğru ancak alışabildim ve oynadığım karakterle eğlenebildim. Bir çok şey öğrenebildiğim ve deneyim edebildiğim değerli bir zamandı. Bana böyle harika bir fırsat verilmesi inanılmaz ama bu kadar başarılı olduğu için çok müteşekkirim." dedi ve ekledi, "Hayalimi tam olarak gerçekleştirdiğim söylenemez. Fırsatlar bir bir önüme çıkıyor, kaybetmemek ve bu fırsatları değerlendirmek için çok çalışmam gerekiyor. Bir şeye ulaşmak için kararlılıktan çok her zaman sıkı çalışmak daha önemli" diyerek düşüncelerini bildirdi.




Jinyoung albümle ilgili çalışmalarından şöyle bahsetti, "Her enstrumana ve her sese dikkat ettik, bitirdikten sonra bile bir kaç kez üzerinden geçtik. B1A4'un şimdiye kadar ki müziklerinde hissettirdiğinden daha farklı bir his verebilmek için kendimizle yarıştık. Albüm hakkında yüksek beklentilerimiz olmasına rağmen beklediğimizden daha iyi sonuçlar aldık."

CNU ise, "Üyelerimiz daha çok olgunlaştı. Bu zaman geçtikçe gerçekleşen olağan bir değişiklik olmasına rağmen, ben albümün bu değişikliği yakaladığını düşünüyorum. Bu albümün, düşüncelerimizi içeren ve büyüdüğümüzü gösteren bir albüm olduğunu düşünüyorum" diyerek albümle ilgili düşüncelerini belirtti.





   Kaynak: soompi,allkpop


No comments:

Post a Comment

Hoş geldin Banam :) Yorum bırakırsan bizide sevindirmiş olursun. Ama yorumlarda 'aşkım, hayatımın anlamı, oppaamm ' tarzı kelimeler veya bu manaya çıkacak sulu cümleler kurmayınız :D Tekrar teşekkürler