MİRAY İLE B1A4 GÜNLÜĞÜNE HOŞGELDİNİZ. BİZİ DESTEKLEYİN BANALAR :D

Wellcome to B1A4's Logbook With Miray

Monday, January 27, 2014

Miss Granny, 5 Günde 1 Milyon İzleyiciye Ulaştı! /// 27 Ocak 2014




 Shim Eun Kyung, B1A4 üyesi Jin Young, Lee Jin Wook ve daha fazlasının oynadığı film 'Miss Granny', ya da bir diğer adıyla 'Suspicious Woman', 5 günde 1 milyon izleyiciye ulaştı.

 Kore Film Komisyonunun 27 Ocak'ta yaptığı açıklamaya göre Miss Granny, 22 Ocak'ta vizyona girip 5 gün içinde toplamda 1,162,672 kişi izleyiciye ulaşmış.

332,283 kişi filmi 26 Ocak'ta izlemiş ve Miss Granny'i gişelerde 2. sıraya taşımıştır. 1. sırada ise 16 Ocak'ta vizyona giren Disney'in animasyon filmi 'Frozen' 3 milyon izleyiciyle yer almakta.




Miss Granny; Speedy Scandal, Sunny ve Dancing Queen adlı filmlerden daha kısa sürede 1 milyon izleyiciye ulaştı. Bunu kutlamak için Jin Young ve Shim Eun Kyung filmin resmi sosyal paylaşım sitesinde resimlerini paylaştı.


Bu arada Jinyoung, film 5 milyon izleyiciye ulaşırsa Myeongdong'da ücretsiz/karşılıksız sarılma etkinliği (free hug) düzenlemeye söz vermişti.


   Kaynak: Mwave

No comments:

Post a Comment

Hoş geldin Banam :) Yorum bırakırsan bizide sevindirmiş olursun. Ama yorumlarda 'aşkım, hayatımın anlamı, oppaamm ' tarzı kelimeler veya bu manaya çıkacak sulu cümleler kurmayınız :D Tekrar teşekkürler