MİRAY İLE B1A4 GÜNLÜĞÜNE HOŞGELDİNİZ. BİZİ DESTEKLEYİN BANALAR :D

Wellcome to B1A4's Logbook With Miray

Saturday, January 25, 2014

B1A4, 'Yoo Hee Yeol's Sketchbook' Adlı Programda Kız Arkadaşları Ve Rol Modelleri Hakkında Konuştu /// 24 Ocak 2014





   B1A4, 24 Ocak'ta 'Yoo Hee Yeol's Sketchbook' adlı programa konuk olmuştu. O gün comeback şarkıları 'Lonely' ve 'What Is This' isimli bir başka şarkının performansını sergilediler ve kendilerine yöneltilen bir seri soruya cevap verdiler.

   Yoo Hee Yeol, "Kadınları ne zaman özlersiniz?" diye sordu  fakat Jinyoung soruyu yanlış anlayıp "Kadınları özlediğimde ne yaparım mı?" diye sorarak herkesi güldürdü. Daha sonra "Yağmur veya kar yağdığı zaman" diyerek cevap verdi. Yoo Hee Yeol şakayla "Peki sonra ne yaparsınız?" diye sorarak devam etti. Baro ise kız arkadaşı olursa ona altın bir yüzük hediye etmek istediğini söyledi.

 [Burda Yoo Hee Yeol'un demek istediği 
"Ne zaman keşke bir kız arkadaşım olsaydı diye düşünürsünüz?" fakat sevgili liderimiz bunu tamamen yanlış anlamış >_< ]

   Programda ayrıca rol modelleri hakkında konuştular. Gongchan rol modeli olarak, yaşlanmasına rağmen hala tarımla uğraşan büyükbabasını gösterirken Sandeul, rol modelinin  ona nasıl şarkı söyleyeceğini öğreten lisedeki müzik öğretmeni olduğunu söyledi. Baro ise rol modeli olarak babasını seçti.


Lonely Performansı


'What is it' performansı 

Soru cevaplama kısmı




   Kaynak: allkpop

1 comment:

Hoş geldin Banam :) Yorum bırakırsan bizide sevindirmiş olursun. Ama yorumlarda 'aşkım, hayatımın anlamı, oppaamm ' tarzı kelimeler veya bu manaya çıkacak sulu cümleler kurmayınız :D Tekrar teşekkürler