MİRAY İLE B1A4 GÜNLÜĞÜNE HOŞGELDİNİZ. BİZİ DESTEKLEYİN BANALAR :D

Wellcome to B1A4's Logbook With Miray

Thursday, January 23, 2014

Baro Başlangıçta Onaylamazken Daha Sonra Dohee'nin Birisiyle Randevulaşmasına İzin Veriyor /// 23 Ocak 2014

 


 'Reply 1994' yıldızları B1A4 üyesi Baro ve Tiny-G'den Dohee arasında büyüyen arkadaşlık 23 Ocak'ta tvN programı 'Taxi' de yayınlandı.

   Dohee, "Hiç birisiyle ilişki içinde olmayı denemedim." diyince Baro ona takılarak Dohee'nin daha önce 3 günlüğüne birisiyle çıktığını söyledi. Dohee, "Aslında birisiyle randevulaşmak pek ilgimi çekmiyordu, fakat bu aralar istiyorum." diyerek devam etti. Baro ise bir abi gibi onaylamayarak "Yapmamalısın" dedi.

   Dohee, "Aktör ve şarkıcılar için böyle bir deneyimin olmasının iyi olduğunu duydum." diyerek açıklayınca Baro, "Ben buna karşıyım. Önceden bende bunun gerekli olduğunu düşünürdüm. Eminim yardımcı olacaktır fakat bazı şeyleri dolaylı olarak da ifade edebilirsin." diyerek cevapladı.

   Kıdemli birisi gibi öğüt verdikten sonra, sonunda son zamanlarda kendisinin de randevuya çıkmak istediğini söyledi fakat Hong Eun Hee ona kendisiyle çeliştiğini söyleyince panik oldu.

   MC, Baro ile Dohee'nin arasında sadece iki yaş olduğunu söylediğinde Baro iki yaşın çok olduğunu söyledi. Dohee'ye onun yaşına gelinceye kadar beklemesini, bu sırada film izlemesi, kitap okuması ve ona sorular sorması gerektiğini söyledi. Sonunda Dohee'ye randevu konusunda izin verirken tekrar öğüt verme moduna girerek bir ilişkinin sorumluluğunu kaldırabileceğini hissettiğinde ve sevdiği birisini bulduğu zaman birisiyle çıkması gerektiğini söyledi.






   Kaynak: allkpop


1 comment:

  1. Baro'ya bak senn..ne ara büyüdün de öğüt vermeye başladın sen? :))

    ReplyDelete

Hoş geldin Banam :) Yorum bırakırsan bizide sevindirmiş olursun. Ama yorumlarda 'aşkım, hayatımın anlamı, oppaamm ' tarzı kelimeler veya bu manaya çıkacak sulu cümleler kurmayınız :D Tekrar teşekkürler